Pages

Monday, June 4, 2012

Engkar Nasihat Suami - Part 2

Sebaik Kak Zai keluar bilik air, Man menghampiri Kak Zai.

“Ni lap dengan towel ni makcik,” Man menghulurkan towel, matanya merenung cipap Kak Zai yang masih basah lepas dibasuh.

Sambil tertunduk tunduk, Kak Zai mengelap cipapnya dan berjalan masuk biliknya. Selang lima minit, Man tiba-tiba masuk ke bilik dan memeluk Kak Zai dari belakang, dan mendorong Kak Zai meniarap atas katil.

“Man apa lagi ni? Dah la… jangan buat makcik macam ni,” Kak Zai merayu.

Man membetulkan dirinya berada celah kangkang Kak Zai dan mendatangi Kak Zai dari belakang. Dia menarik pinggang Kak Zai agar kedua peha Kak Zai berada atas pehanya.

“Saya nak sekali lagi makcik,” kata Man bernafsu.

Dalam keadaan meniarap, dan peha terkangkang atas peha Man, Kak Zai merasa Man mula meletak batangnya ke lubang cipapnya.

“Aaaahhhh… makcik… aahhh…” Man mengerang sambil menolak masuk batangnya.

Dan Kak Zai tahu, dia akan kena balun sekali lagi, memang batang budak muda cepat tegang semula. Sekali lagi Kak Zai kena tujah cipapnya, kali ini dari belakang pula.

“Aduh Man… pelan sikit Man…. teruk makcik macam ni,” keluh Kak Zai.

“Aahhh makcik… sedapnya makcik,” Man mengerang sambil henjut laju.

Dia semakin rakus bila merasa Kak Zai melawan menggoyang punggung ke belakang bila Man menujah batangnya. Tak sampai lima minit Man merasa badan Kak Zai tersentap sentap.

“Aarkk… aarkkk… arrkhhh… Man… aarrkkk… arkkk….” Kak Zai macam orang tercekik. Badannya tiba-tiba longlai.

Man makin rakus bila terasa batangnya dibasahi air Kak Zai.

“Makcik… aargghhhhh… makcik… sedap makcik!’ erang Man bila terasa cipap Kak Zai mengemut-ngemut batangnya.

Kak Zai sudah macam bersujud atas tilam, punggungnya terlentik menonggeng menahan tujahan batang Man dalam cipapnya. Longlai badan Kak Zai kerana tadi dia sampai kemuncaknya. Kak Zai tak dapat menahan diri dari merasa sedapnya kena batang muda.

Walau suaminya masih menyetubuhinya, tapi agak jarang sejak akhir-akhir ini kerana mungkin Abang Sahak dah jemu. Kini batang muda sedang menujah cipapnya, batang yang lebih panjang, besar dan keras. Sehingga dia tak mampu menahan klimaksnya tadi.

Kini Man mula menguli tetek Kak Zai yang masih bert-shirt. Sungguh bernafsu Man membalun cipap Kak Zai. Seksi sungguh Man melihat Kak Zai yang bebrbogel pinggang ke bawah, masih bert-shirt ini menonggeng menahan cipapnya. Melihat cipap Kak Zai yang bercukur licin, Man tau Kak Zai menjaga cipapnya dengan elok untuk dinikmati suaminya.

“Sedapnya makcik… Man nak pancut dah ni… aaagghhhh… agghhh… makcik…aagghh…” Man mengerang kuat.

“Aahhh… ahhhh… Man…. aarrkk… arrkkkk…” Kak Zai sekali lagi macam teresak-esak, cipapnya mengemut-ngemut.

“Aaaarrkkkkkk… aarrkkk…” Kak Zai sampai lagi.

“Makcik… Man nak pancutt ni… aarrghhhh…” spontan mendengar erangan itu, Kak Zai menghulur tangan melalui celah kangkangnya dan memegang telur Man, dan Kak Zai mengurut-urut buah zakar muda itu.

“AAAGGHHHH… MAKCIK… AAGGHHH!’ Man menekan batang santak dalam cipap Kak Zai, dan kedua kalinya meMancut airmani dalam cipap tua Kak Zai.

Kedua-duanya tertiarap, termengah-mengah macam baru lepas berlari. Man meniarap atas belakang Kak Zai. Batangnya masih berdenyut terendam dalam lubang cipap kecik Kak Zai.

Kak Zai lembik macam pengsan, cipapnya terasa penuh diisi batang besar Man. Punggung Kak Zai sesekali bergerak-gerak bergesel ari-ari Man, geli rasa punggungnya yang putih itu terkena bulu Man itu. Cipapnya pula sesekali mengemut batang besar Man. Sambil meniarap ditindih itu,Kak Zai teringat juga kata-kata suaminya yang bimbangkan Kak Zai menumpang rumah budak lelaki.

Walau budak muda dan anggap macam anak, suaminya tahu badan Kak Zai boleh menaikkan nafsu sesiapa juga. Cuma Kak Zai saja tak sangka nafsu mereka sehingga ingin menyetubuhinya. Kak Zai sangka paling tidak pun mereka akan melancap saja bila geram melihat tubuhnya. Tapi kini cipap Kak Zai dah pun diterokai batang lain dari suaminya.


...bersambung...(kredit KCS)

0 comments:

Post a Comment